top of page

Smag & Mix

GIN & TONIC

En ginsmagning med GINSTINCT - hos dig eller os - er en smagsoplevelse. Undervejs introduceres du til gins oprindelse og fremstillingsproces, og vi går i dybden med de gin-typer, som er på menuen. Vi dufter og smager og ser på, hvilke botanicals de forskellige gin indeholder, og hvad det betyder for smagen. Vi tester sammen, hvilke tonic der passer til. Og så krydrer vi det hele med billeder og anekdoter fra destillerierne. Der vil naturligvis være lidt brød eller snacks til at “rense” mellem glassene. Der vil være mulighed for at købe gin fra menuen med hjem.

Pris pr. person: hos os fra 299,- / hos dig fra 350,-

Book eller spørg løs:

Ring til Frank: 6066 0919

smag_velk3.png

1
DU SMAGER

Som det første smager vi på de magiske dråber. Der er 5 eller 6 gin på menuen, og de er sat i rækkefølge, så duftesans og smagsløg bliver pirret, vækket og vist omsorg gennem smagningerne.

2
DU FÅR VIDEN

Mens vi smager os gennem de 5 gin på menuen får du viden og indsigt i historien bag gin. Men du får også fortællinger og anekdoter, som knytter sig særligt til de gin, vi smager.

smag_viden2.png
smag_rens3.png

3
DU RENSER

Mellem de enkelte gin på menuen er det en god ide at rense smagsløg og duftesans. Til det er der masser af postevand og friskbagt brød, der neutraliserer ganen.

4
DU FÅR KENDSKAB

Der vil være mulighed for at tilsætte tonic. Når du først har smagt de rene magiske dråber i smageglasset, kan du vælge et tilsætte lidt tonic. Hellere for lidt end for meget. Ved at tilsætte lidt tonic ad gangen kan du smage dig frem til din foretrukne fordeling, er det en del gin to dele tonic? Eller kan du bedre lide en GT med lidt mere tonic. Der vil være tre typer tonic at vælge imellem, og det er kun din smag, der kan bestemme, hvad der er den ”rigtige” tonic til den gin, du smager.

smag_kendskab1.png
bottom of page