top of page

Lav din egen

GIN

For at kunne sammensætte en opskrift og destillere din egen gin behøver du kun at være nysgerrig. Alle kan deltage. Du vil blive introduceret og guidet gennem hele processen - fra sammensætning af botanicals til destillering og måling af alkoholprocent. Der er begrænsede pladser på vores workshops. Vi vil nemlig gerne give dig en helt speciel og håndholdt oplevelse, så vi sikrer, at du kommer hjem med en flaske gin (70 cl) baseret på din unikke opskrift. Når du har designet og destilleret en gin hos GINSTINCT, vil du fremover kunne bestille små batches af din gin, så du altid har den i barskabet, eller hvis du vil give en helt særlig gave til en, du holder af. 

Pris pr. person: 1.250,-

Pris pr. par, som deler en arbejdsstation: 1.550,-

workshop_velk3.png

1
DU ANKOMMER

Når du træder ind hos GINSTINCT vil du blive modtaget af din GIN-vært, som er klar med en velkomst-GT. Og mens du nyder den, vil værten nøje forklare, hvad der skal ske i løbet af de næste timer, som I skal tilbringe sammen.

2
DU FÅR VIDEN

Du bliver introduceret til de forskellige typer gin, og hvad der skal til for at lave en London Dry Gin. Vi "besøger" også et par af de gode destillerier og deres særkende. Og så ser vi på de forskellige botanicals, og du får indblik i, hvordan de påvirker smagen, og hvordan man sammensætter en opskrift.

2017-10-27 17.56.00.jpg
IMG_2998.heic

3
DU LÆRER

Som det næste vil du få en grundig indføring i, hvordan den magiske destilleringsproces foregår, og hvordan små marginaler kan gøre store forskelle i smag og kvalitet. Du får godt kendskab til, hvordan man bruger destilleringsapparatet, måler temperaturer og sammensætter botanicals, så du herefter kan designe og opbygge din helt egen opskrift på en unik flaske gin.

4
DU VÆLGER

Nu skal vi i gang! Du skal bruge sanserne – du skal dufte og mærke og smage på dine botanicals, så du får en forståelse af, hvad der giver din gin sit unikke præg og særkende. Du får indblik i og fornemmelse for, hvad der går godt sammen. Her er det begrænsningens kunst, der bliver den sværeste – for mulighederne for kombinationer er uendelige. Men hold dig ikke tilbage – den bedste gin kan være en, som er yderst kompleks, men det kan også sagtens være en, som er såre simpel i sin opskrift. Smag og behag er heldigvis en personlig sag, og netop derfor hitter de mange smagsvarianter på gin-markedet forskelligt. Vi har forskellige smagspræferencer. 

untitled-74.png
workshop_destil3.png

5
DU DESTILLERER

Nu er det endelig tid til, at du skal åbne for magien. Dine udvalgte botanicals mødes med alkohol i potten. Der tændes for blusset, og processen skal nu følges nøje. Og mens temperaturen stiger, væsken fortættes, og de magiske dråber lister sig ud gennem ”point of pleasure”, kan du nyde endnu en GT, mens du venter og følger din kreation blive til ren og klar gin.

6
DU SMAGER OG PROPPER

Så skal din flaske gin have sit eget navn på etiketten. Og det er en selvfølge, at du skal smage på de magiske dråber, før du sætter proppen i flasken. 

Ginskole | lav din egen gin | GINSTINCT
bottom of page