top of page
IMG_5053.heic

GINSTINCT

GIN

EST. | 2017

WORKSHOPS
SMAGNINGER

Kirke Værløsevej 26.1

3500 Værløse

GIN-workshop

WORKSHOP

myowngin-5-2.png

DESIGN OG DESTILLER DIN EGEN GIN

En workshop, hvor du laver din helt egen gin. Du introduceres til de forskellige botanicals, designer din personlige opskrift og destillerer herefter din helt egen personlige gin (70 cl) på en af vores 12 kobber-workstations. Undervejs bliver du klogere på de gode historier om gin, mens du selvfølgelig nyder en iskold Gin & Tonic!

Pris: pr. person 1.250,- / par 1.550,-

Firmagin

En workshop kun for jer, hvor I som kolleger laver hver jeres helt egen gin. I introduceres til de forskellige botanicals, designer hver jeres opskrift og destillerer jeres personlige gin på en af vores 12 kobber-workstations. Undervejs bliver I klogere på de gode historier om gin, mens vi serverer et par gode iskolde Gin & Tonic! Efter workshoppen mødes I selv til en ginsmagning, hvor I finder den bedste gin.

Og så har I verdens bedste gaveidé til kunder og kolleger. 

I kan så efterfølgende bestille så mange flasker, I har brug for - selvfølgelig med firmaets navn på etiketten.

Pris workshop: pr. person 1.250,- / par 1.550,-

IMG_3477.heic
GIN-event
vip_firma.png

GIN-EVENT

ET PRIVAT EVENT HOS DIG ELLER OS

Vi giver dig muligheden for at arrangere dit helt eget event! Du kan fx invitere venner eller kolleger til et lukket arrangement, hvor I kan designe og destillere hver jeres gin på ginskolen i Værløse.

 

Eller du kan booke en ginsmagninghvor menuen og foredraget sammensættes efter jeres ønsker. Det kan være hjemme hos dig privat, hos jer i virksomheden eller hos os i Værløse.

Ginsmagning

Du bestemmer, om det skal være hos Ginstinct i Værløse eller på en anden adresse, fx hos jer i en virksomhed eller hjemme hos dig i privaten. 

 

Du introduceres til gins oprindelse og 

fremstillingsproces, og vi går i dybden med de gin-typer, som er på dagens menu. 

Vi dufter og smager og ser på, hvilke botanicals de forskellige gin indeholder, og hvad de betyder for smagen. Vi tester sammen, hvilke tonic der passer til. Og så krydrer vi det hele med billeder og anekdoter fra destillerierne. Der serveres lidt brød eller snack til at ”rense” mellem glassene.

Pris pr. person: Hos os fra 299,- / Hos dig fra 350,-

smag_smager3.png
Bryllupsgin
bryllup-6.png

SKAL DU GIFTES?

OG ELSKER DU GINTONIC?

Slip kærligheden fri, og lav jeres egen unikke gin til den store bryllupsdag. Vi guider jer hele vejen, og I går hjem med en unik gin, som bærer jeres navn, og som giver gæsterne en gintonic til bryllupsfesten, der går over i historien. Efter brudevalsen serveres nemlig en helt personlig gintonic med jeres GIN! Tilmeld jer vores gin-workshop, hvor I sammen skaber jeres egen helt unikke kærligheds-gin. 

Ring til Frank, hvis I har spørgsmål: 60621019

Parpris: 1.550,-

forside_stribe2.png
Book nu

BOOK EN PLADS

Book en plads på din forestrukne workshop eller ring og book en ginsmagning hos dig eller os. Der vil løbende blive åbnet for nye workshops, og da der er begrænsede pladser på vores ginskole, anbefaler vi, at du booker din plads i god tid. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

M: 6066 0919 | info@ginstinct.dk

DU FINDER OS RET NEMT

BIL: Vi bor kun 5 minutter fra frakørsel 8 Værløse [Hillerødmotorvejen Rute 16], 20 minutter fra København, 30 minutter fra Roskilde via Ballerup.

 

Vi har gratis parkering.

BUS OG TOG: S-Tog linje B – Værløse Station: 6 minutters gang. Bus 500S Stoppested: Under Broen v. Værløse Station (5 minutters gang). Bus 151 stopper foran døren.

 

Google Maps: https://goo.gl/maps/mnZkvRQPuszWcbfi8

Jeg ledte efter en særlig oplevelse til min kones runde dag. Tilfældigt faldt jeg over ginstinct og fik en aftale om et arrangement. Med "den brede palette" og 6 forskellige gin. Frank mødte op til tiden og forberedte smagningen og begyndte at fortælle. Fantastisk hvordan han holdt 11 quinder i sin hule hånd, selvom han af og til med et smil måtte kalde 4b til orden :) Frank er meget vidende og kender også sin begrænsning, når deltagere er specialister inden for en given proces. Det kalder på stor respekt og giver troværdighed. Super arrangement som alle var rigtig glade for.

Peter, 2400 NV

Truspilot

Frank | GINSTINCT

Tak for en fantastisk totaloplevelse! Vi var så heldige at få Frank på besøg i vores have en varm maj-aften, hvor vi duftede, sippede, smagte, lyttede og grinte os igennem en fantastisk ginsmagning. Alt spillede med spændende gin og utrolig mange gode anekdoter fra flaskernes oprindelse. Selv vores ret drevne gin-venner blev overraskede og lærte noget nyt. Derfor tak for, at Ginstinct kom forbi og levede fuldstændig op til konceptet. Vores varmeste anbefalinger til alle ginelskere. 

Eva, Albertslund

Trustpilot

ginstinct_annettenanna.png

Vi havde booket Ginstinct til at starte vores firmajulefest med en ginsmagning. Det var en virkelig god ide :0) 

Rico fra Ginstinct guidede os professionelt og dygtigt igennem aftenens program. Vi lærte en masse om gin og var godt underholdt undervejs med sjove anekdoter og små historier. 

Vi kan varmt anbefale Ginstinct – 5 stjerner herfra.

Anne-Mette, Alpha Security A/S

Trustpilot

bottom of page