Lav jeres helt egen

FIRMAGIN

Vi tilbyder en GIN-workshop, hvor I som kolleger laver hver jeres opskrift og destillerer en helt unik flaske London Dry GIN. Efterfølgende arrangerer I selv en smagning - vi stiller gerne smageglas til rådighed - hvor I blindsmager de forskellige GIN, som er blevet produceret. I bedømmer dem individuelt ved at give dem stjerner, og til sidst finder I den GIN, som har fået flest stjerner og derved er den bedste af dem alle. Og voila! I har her skabt jeres helt egen firmagin, som uden tvivl er en meget unik gave at modtage som kunde eller medarbejder - fx til jul.

Hos Ginstinct får I så efterfølgende produceret det antal flasker, som I ønsker, med firmaets navn på etiketten samt selvfølgelig navnet på den af kollegerne, der endte som Masterdistiller! Vi producerer helt ned til én flaske ad gangen, så ingen efterbestilling er for lille - eller for stor.

Ring endelig til Frank for at høre mere, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker eller bare tænker, at dette er en super god idé til en workshop for jeres team af kolleger. 

Pris pr. person: 1.250,-

Pris pr. par, som deler en arbejdsstation: 1.550,-

Book eller spørg løs:

Ring til Frank: 6066 0919

workshop_velk3.png

1
I ANKOMMER

Når I træder ind hos GINSTINCT vil I blive modtaget af jeres GIN-vært, som er klar med en velkomst-GT. Og mens I nyder den, vil værten nøje forklare, hvad der skal ske i løbet af de næste timer, som I skal tilbringe sammen.

2
I FÅR VIDEN

I bliver introduceret til de forskellige typer gin, og hvad der skal til for at lave en London Dry Gin. Vi "besøger" også et par af de gode destillerier og deres særkende. Og så ser vi på de forskellige botanicals, og I får indblik i, hvordan de påvirker smagen, og hvordan man sammensætter en opskrift.

2017-10-27 17.56.00.jpg
IMG_2998.heic

3
I LÆRER

Som det næste vil I få en grundig indføring i, hvordan den magiske destilleringsproces foregår, og hvordan små marginaler kan gøre store forskelle i smag og kvalitet. I får godt kendskab til, hvordan man bruger destilleringsapparatet, måler temperaturer og sammensætter botanicals, så I herefter kan designe og opbygge hver jeres helt egen opskrift på en unik flaske gin.

4
I VÆLGER

Nu skal I i gang! I skal bruge sanserne – I skal dufte og mærke og smage på jeres botanicals, så I får en forståelse af, hvad der giver de enkelte gin deres unikke præg og særkende. I får hver især indblik i og fornemmelse for, hvad der går godt sammen. Her er det begrænsningens kunst, der bliver den sværeste – for mulighederne for kombinationer er uendelige. Men hold jer ikke tilbage – den bedste gin kan være en, som er yderst kompleks, men det kan også sagtens være en, som er såre simpel i sin opskrift. Smag og behag er heldigvis en personlig sag, og netop derfor hitter de mange smagsvarianter på gin-markedet forskelligt. Vi har forskellige smagspræferencer. 

untitled-93.png
workshop_destil3.png

5
I DESTILLERER

Nu er det endelig tid til, at I skal åbne for magien. Jeres udvalgte botanicals mødes med alkohol i potten. Der tændes for blusset, og processen skal nu følges nøje. Og mens temperaturen stiger, væsken fortættes, og de magiske dråber lister sig ud gennem ”point of pleasure”, kan I nyde endnu en GT, mens I venter og følger jeres kreationer blive til ren og klar gin.

6
I SMAGER OG PROPPER

Så skal hver jeres flaske gin have sit eget navn på etiketten. Og det er en selvfølge, at du skal smage på de magiske dråber, før du sætter proppen i flasken. 

IMG_3477.heic
workshop_slut1.png

7
I BLINDSMAGER OG VOTERER

I tager hver jeres unikke flaske gin med hjem. Og nu skal I så selv arrangere den næste begivenhed:

Blindsmagning og valg af den bedste gin!

I finder altså den gin, som får flest stemmer og som I bedst kan lide.

8
FIRMAETS GIN

Når den bedste gin er fundet, skal den produceres. Etiketten får tilføjet jeres firmanavn og navnet på den af jer, der er Masterdestiller på den bedste gin. I bestemmer selv, hvor mange flasker, der skal produceres, og I kan altid bestille flere.

I har nu verdens bedste gaveidé til kunder, samarbejdspartnere og kolleger.

IMG_2308.JPG