top of page

HANDELSBETINGELSER

Betaling

Når du køber en plads på en workshop eller et Smag & Mix-arrangement trækkes pengene på dit kort ved betaling. Du modtager umiddelbart herefter en bekræftelse på tilmelding og betaling på den mail, du har indtastet. 


Refundering

Købte billetter til "Lav din egen GIN" kan ikke refunderes, men deltagerne kan flytte bookingen til en anden dag.

Ændring af booking skal ske ved henvendelse senest 48 timer før et arrangement. For grupper på 4 deltagere eller flere skal eventuel ændring ske senest 10 dage før.

Ved et VIP-arrangement forstås et lukket arrangement, hvor der ikke er adgang for andre tilmeldinger. Ved aftalens indgåelse betales 50% af den samlede pris for arrangementet. Det resterende beløb betales senest 8 dage før afholdelse.

Et VIP-arrangement kan aflyses eller ændres indtil 14 dage før arrangementet uden omkostninger. Hvis arrangementet aflyses senere end 14 dage før den aftalte dato betales et beløb svarende til 50% af den samlede pris for arrangementet.

Aflysning

Hvis GINSTINCT er nødt til at aflyse et arrangement, vil deltagerne blive kontaktet og få tilmeldingen refunderet.

Alder

Du skal være fyldt 18 år for at deltage ved et arrangement.

Tilfredshed og mulighed for at klage

Det er vigtigt for GINSTINCT at vores gæster har den bedste oplevelse ved vores arrangementer. Hvis du ikke er tilfreds med vores ydelse, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt på mail: info@ginstinct.dk. Vi vil kontakte dig for at finde en løsning.

Betalingsmuligheder

Visa.png
Mastercard.png
Maestro.png

GINSTINCT er en del af Voigt & Hansen ApS

CVR 29184062

Kirke Værløsevej 26.1 · 3500 Værløse

info@ginstinct.dk

M: 60660919 

bottom of page